Benvinguts!‎ > ‎NOTÍCIES‎ > ‎

Consell Escolar

31 de gen. 2013, 13:08 publicada per Josep Pla   [ actualitzat el 31 de gen. 2013, 13:32 ]
El consell escolar és l'òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern dels centres. La seva funció principal és la de debatre i aprovar temes relacionats amb el funcionament i l'organització del centre: el projecte educatiu, el pla i la memòria anuals de centre, la carta de compromís, les normes d'organització i funcionament, el pressupost i rendiment de comptes, el procediment de selecció i la proposta de cessament del director, etc.
El formen els representants de tota la comunitat educativa, és a dir, direcció, professors, famílies, personal d'administració i serveis, representant de l'administració local i altres persones que el mateix consell consideri necessàries.
Els professionals dels centres i les famílies compartim un objectiu: l'èxit educatiu dels fills. Les decisions que es prenen al consell escolar són decisives per al funcionament i la millora del centre i, per tant, també per a l'èxit educatiu de tots els alumnes. És per aquest motiu que la participació i implicació dels pares i de les mares en les eleccions al consell escolar és tan important.
Enguany s'han convocat eleccions per la seva renovació i aquestes són les mares escollides entre les que s'han presentat com a candidates i que representaran a totes les famílies per un període de quatre anys.
Gràcies per la vostra participació!.
 i la Representant de l'AMPA